Saturday, 21 January 2012

JOM TAMBAH FOLLOWER

Assalamualaikum & Happy Saturday....


Syarat-syaratnya:

1.Follow blog Haris Kaito.
2.Buat satu entri dengan tajuk JOM TAMBAH FOLLOWER!
3.Copy banner kat atas dan paste kan dalam entri JOM TAMBAH FOLLOWER!
4.Pastikan korang letak link ini dalam entri JOM TAMBAH FOLLOWER!
http://hariskaito.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html
5.Tak perlu tag sapa2.Tapi kalau korang nak tag jugak Haris tak kisah.
6.Letak link entri korang kat bahagian komen bawah ini!

8 comments:

Ah Long said...

dari segmen yang sama . da follow anda. follow along lek ye kawan ;D

http://sharksempoi.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

Queen of Love said...

nice blog...sudah follow awk..jom follow sy blik :)

Aswad ahmad said...

http://askwhat-24.blogspot.com/2012/01/thanks-segmen-jum-tambah-follower.html

DARI SEGMEN YG SAMA^^
FOLLoW ME!

Ariena Hisham said...

Hi. Saya datang dari segmen yang sama. And saya dah follow blog awak. Jom follow blog saya pula. Thank you :)

Link: http://nurulariena.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html

fa said...

singgah sini n follow :)

http://mylife-fa.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

Wanieys Hashim said...

Wanieys dtg dr segmen sama
Follow awak^^
Salam perkenalan
Jom ke blog wanieys^^

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower_18.html

puteri nur afiqah said...

hi...
singgah dri segmen yg sama ^_^
sudah follow...
sudi2 la ke blog saya...

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html

Diera Tekikushika said...

hari ni jalan2 kat blog awak, salam perkenalan, jom singgah blog saya.. usha2 laa jugak blogshop saya tuu. mana tau ada yg terpikat. hehe =)