Monday, 13 February 2012

Segmen : BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU


1. Kenapa mereka patut baca blog Kisah Qaseh?
- walaupun blog Kisah Qaseh masih baru dan kurang di kenali, namun ada keistimewaan disetiap entry yang ditampilkan, blog ni damieyah dedikasi dengan untuk kawan damieyah yang sangat suka melantunkan ayat-ayat puitis yang hadir dari hati sanubarinya dan sedikit cerita damieyah yang boleh dikongsikan hihihi.


2. Berikan satu entri anda sebagai bukti blog anda itu menarik!
- Sebenarnya, entry yang dibuat belum ada yang komen, tapi bagi damieyah entry yang sangat best http://damieyah.blogspot.com/2012/01/jangan-dipandang-sebelah-mata.html, antara entry yang mempunyai komen...^-^.


3.Segmen tutup 10.00 malam ni....


14 comments:

Fendy said...

Salam Singgah..follow sini sekali..
salam perkenalan dr fendy

jemput singgah jgn malu2 yer..heheh

http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

gadish_bengang said...

follow segment BA . .
salam singgah ^^
singgah blog kite if rajin . .

http://gadisbengang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

SuparMan SuaRez said...

Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak! Harap Singgah Blog Kite Jugak K... Hee

http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Pka Rahim said...

hi! singgah dr blog abg ben :)
dr segmen yg sama jugaa.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Zaki Muhammad said...

Salam dari segmen Abg Ben ni :)
hihihi singgah sini
pandang kanan, kiri, atas, bawah dan ikut kamu :)
jom jenguk2 saya pulak.

http://zetchixy.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Diera Tekikushika said...

hai salam perkenalan, jom g blog saya pulak =)

Shazana Hanis said...

hijau kuning hijau kuning...hi tuan belog hijau kuning ;)

hudahassan ^^ said...

blogwalking dari group yang same :)

cik Lily said...

HAi, ssalam perkenalan.
Dari segmen yang sama!

Azhafizah[フィザ] said...

Salam perkenalan dari sihatimerahjambu

-datang singgah dari segmen abg ben
azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Rocker Hearted Girl said...

Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
Dah follow awak pun..

http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

^^eKaTiKaH^^ said...

hai hai hai. singgah sini dari segmen yg same. salam perkenala.. hehe :)

#Happy berblogging :)

9n0L4 said...

dari blog BA terus lepak sini & follow juge. lucky no 19. hee. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)